Om oss

Butiken FÖRR finns både som fysisk butik i centrala Skövde och som webbshop. Det är ett färgstarkt företag som säljer designprodukter, inredning och möbler. Sortimentet består av produkter med skön form och bra funktion – en mix av gammalt och nytt.

 

Handla online i vår webbutik

Butiken FÖRR har kunder inte bara i Skövde och Sverige utan även utomlands. I webbutiken erbjuder vi gamla och nya kunder ett enkelt sätt att handla hos oss, var man än finns. Vi vill sprida den sköna stämning och inspiration som finns i butiken även på vår webbsida. Som kund i webbutiken är man självfallet garanterad samma höga servicenivå som de kunder som handlar i vår fysiska butik.


Företagets historia

År 2000 startades butiken FÖRR av mig, Kajsa Almberg. Till en början sålde jag enbart föremål från 50- 60- och 70-talet, främst möbler och inredning. Dessa inköptes till stor del på auktion och jag lät min egen smak vägleda mig.
 
För att göra butikens sortiment än mer spännande och attraktivt började jag några år senare även sälja nyproducerad design från noga utvalda tillverkare och år 2003 gjorde Marimekkos produkter entré i butiken. Dessa blev omedelbart en stor succé. Samarbete med Marimekko har sen dess fördjupats och idag kan jag erbjuda ett av Sveriges största sortiment av deras varor.

 

 

Under 2008 och 2009 blev Butiken Förr i Skövde utvald  till årets Pappelinabutik av Pappelina med motiveringen "Med service utöver det förväntade och ett mycket gott bemötande av kunder utnämner vi butiken Förr i Skövde till årets Pappelinabutik". De Pappelina-produkter vi inte har på lager levereras till oss på några dagar!

 

Du hittar också ett stort urval ur det danska företaget GreenGates produktion hos Butiken Förr.

 

De flesta av Skövde-butikens artiklar finns sedan några år tillbaka också i vår webbutik, där du handlar dygnet runt. Saknar du något är du välkommen att kontakta oss! Vi finns även på Facebook.

 

Sortimentet i butiken varierar något över tid, men vi garanterar att du alltid hittar något intressant att köpa hos oss bland de dussintals kända designvarumärken och vintage-produkter vi saluför.

2010 flyttade Skövde-butiken till Helensgården i centrala Skövde, där vi har rymliga lokaler för både butik och kafé. Dessutom finns det en trevlig uteplats på baksidan, där det är populärt att sitta och fika när vädret tillåter.


Mina anställda och jag står till ditt förfogande för att hjälpa dig att hitta det du söker. Min förhoppning är att utveckla sortimentet och sprida glädje till en ständigt ökande kundkrets.

 

Välkommen!


Kajsa Almberg

 

Kajsa Almberg - årets rookie i Skövde 

 

Årets Rookie 2007 i Skövde

Juryns motivering löd: "en oslagbar kombination av enastående service, timing och vackra ting, aldrig förr har FÖRR varit så mycket nu!"

 

Årets Rookie utses av Företagarna och delas ut till yngre företagare som har utmärkt sig på ett eller annat sätt som kan ses som en förebild för nykomlingar inom företagsbranschen.


Sommarpratare

 

Jag har också varit sommarpratare, vill du lyssna så klicka här!

 

 

Vi levererar till

DanmarkFinlandSverige

Klarna

Payson

Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram