Köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. De priser och köpvillkor som var online vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp.

Konsument som handlar hos FÖRR omfattas av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

 

Skydd av personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

 

Minimiålder

Personer under 18 år måste skaffa målsmans godkännande innan köpet genomförs.

 

Produkterna

Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel i alla delar av webbshoppen. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende, färg eller mönster. Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

 

Priser

Alla priser i webbshoppen är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms som standard. Företagskunder kan enkelt ändra prisvisning till "exklusive moms" genom väljaren som finns i anslutning till kundvagnen.  Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser.

 

Frakt tillkommer beroende på valt frakt- och leveransalternativ, se stycket ”Frakt ” nedan. Beställningens totalsumma visas i steg 3 i kassaprocessen.

 

Betalning

Direktbetalning sker med kort anslutet till VISA, MasterCard eller Internetbank via betaltjänsten Payson. Faktura eller delbetalning erbjuder via via Klarna Faktura eller Klarna Konto. 


Frakt & Leverans

Vid beställning via vår webshop levererar vi varor till följande länder:

  • Sverige : 59 SEK per beställning upp till 599:-, från 599:- fri frakt
  • Finland : 159 SEK per beställning
  • Danmark : 159 SEK per beställning

För leverans till andra länder kan du kontakta oss för exakta priser och villkor.

 

Normalt finns våra varor i lager. Om varorna finns i vårt lager levererar vi normalt din beställning inom 7 dagar i annat fall kontaktar vi dig. Varorna levereras med Posten inom Sverige.

Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening av din beställning om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt.

Om du upptäcker skador på ditt paket redan vid utlämningstillfället så anmäl detta direkt till ditt paketutlämningsställe i annat fall se ”Reklamationer” nedan.

 

Reklamationer

Om någon produkt i din beställning är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid från det att felet upptäckts, helst omedelbart. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell avgift för postförskott och frakt. Återbetalning sker inom 30 dagar. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad samt ersätter returfrakten.

 

Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något!
Ring 0500-43 46 00.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader. Återbetalning sker inom 30 dagar.
OBS! Gäller ej tillklippta tyger.

 

Bytesrätt

Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick. Byter du till en annan modell av samma produkt betalar du endast returfrakten. I annat fall tillkommer kostnaden för frakt och postförskott som vid en ny beställning.
OBS! Gäller ej tillklippta tyger. 

 

Tvist

Vi strävar alltid att lösa eventuella problem i samförstånd med kunden. Men vid eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden.

 

Fraktvillkor

Vi levererar till

DanmarkFinlandSverige

Klarna

Payson

Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram