Köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. De priser och köpvillkor som var online vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp.

Konsument som handlar hos FÖRR omfattas av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

 

Skydd av personuppgifter

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

 

Minimiålder

Personer under 18 år måste skaffa målsmans godkännande innan köpet genomförs.

 

Produkterna

Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel i alla delar av webbshoppen. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende, färg eller mönster. Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

 

Priser

Alla priser i webbshoppen är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms som standard. Företagskunder kan enkelt ändra prisvisning till "exklusive moms" genom väljaren som finns i anslutning till kundvagnen.  Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser.

 

Frakt tillkommer beroende på valt frakt- och leveransalternativ, se stycket ”Frakt ” nedan. Beställningens totalsumma visas i steg 3 i kassaprocessen.

 

Betalning

Betalning sker med kort anslutet till VISA eller MasterCard, eller (inom Sverige) mot postföskott, Klarna Faktura eller Klarna Konto. 

 • Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. 

   

  Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.


   

 • Klarna Konto: Vi kan erbjuda dig som kund att dela upp din betalning. Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Betala lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet.
  Läs mer om Klarna Konto
  Villkor Klarna Konto

   

 • Klarna Faktura: Vi erbjuder även betalning mot faktura via vår samarbetspartner Klarna. De gör en sedvanlig kreditkontroll vid fakturabeställning. Betalning mot faktura skall vara dem tillhanda inom 14 dagar. Så snart du betalat in summan för ditt senaste köp har du möjlighet att handla igen. Om din kreditansökan inte godkänns av Klarna ber vi dig använda ett annat betalsätt. Faktureringsavgift tillkommer på 29 kr
  Läs mer om Klarna Faktur

  Länk till Klarnas Allmänna villkor.
  Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

  Klarna Julkampanj 

  Nu kan du göra julens inköp i lugn och ro och betala först i slutet av januari! Med julkampanjen handlar du under november och december och betala först den 30/1-2017 till 0 % ränta. En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.

  En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift.

   

  En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.

  Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75 %. Din totalkostnad blir 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.

  Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa
  Klarna på 08-120 120 10, mån-tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30 – 17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Frakt & Leverans

Vid beställning via vår webshop levererar vi varor till följande länder:

 • Sverige : 59 SEK per beställning upp till 599:-, från 599:- fri frakt
 • Finland : 159 SEK per beställning
 • Danmark : 159 SEK per beställning

För leverans till andra länder kan du kontakta oss för exakta priser och villkor.

 

Normalt finns våra varor i lager. Om varorna finns i vårt lager levererar vi normalt din beställning inom 7 dagar i annat fall kontaktar vi dig. Varorna levereras med Posten inom Sverige.

Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening av din beställning om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt.

Om du upptäcker skador på ditt paket redan vid utlämningstillfället så anmäl detta direkt till ditt paketutlämningsställe i annat fall se ”Reklamationer” nedan.

 

Reklamationer

Om någon produkt i din beställning är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid från det att felet upptäckts, helst omedelbart. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell avgift för postförskott och frakt. Återbetalning sker inom 30 dagar. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad samt ersätter returfrakten.

 

Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något!
Ring 0500-43 46 00.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader. Återbetalning sker inom 30 dagar.
OBS! Gäller ej tillklippta tyger.

 

Bytesrätt

Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick. Byter du till en annan modell av samma produkt betalar du endast returfrakten. I annat fall tillkommer kostnaden för frakt och postförskott som vid en ny beställning.
OBS! Gäller ej tillklippta tyger. 

 

Tvist

Vi strävar alltid att lösa eventuella problem i samförstånd med kunden. Men vid eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden.

 

Fraktvillkor

Vi levererar till

DanmarkFinlandSverige

Klarna

Payson

Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram