Rörstrand

I snart 300 år har Rörstrands varit synonymt med kvalitet och gott hantverk. Tallrikarna och serviserna från Rörstrand har gått i arv, blivit släktklenoder, klassiker, samlarobjekt och skrivit in sig i svensk designhistoria. Hos Rörstrand hittar du allt från gamla bekanta som Mon Amie, nyproducerade retroinspirerade alster som Kulinara till det djärvt nyskapande ur serien Mademoiselle Oiseau. Vackra Eden är inte heller att glömma. 

 

När modemärket Minimarket debuterar för Rörstrand är det efter långa och uppfinningsrika frukostar. Det är då designsystrarna Elvestedt får sina bästa idéer. Om det sen är till kläder, hattar och skor, eller som här porslin har ingen betydelse. Inte så länge allt uttrycker en tanke.

Systrarna har skapat en frukostserie för andra som också vill få något kreativt ur händerna tidiga morgnar. Med sitt färgglada och geometriska mönster är det en serie som inspirerar till lekfullt avspända "plockfrukostar".

Eller sprid varje del för sig över dagens alla möten och måltider. För vad bryr sig väl stora idéer och tankar om vad klockan är?

Vi levererar till

DanmarkFinlandSverige

Klarna

Payson

Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram