Butiken FÖRR i Skövde

Ett besök i butiken FÖRR ska ge dig en stark upplevelse av färg och form! Vårt mål är att skapa en butik med skön atmosfär där det finns tid för samtal. Det ska kännas som att komma hem - utan krav.

 

Vårt sortiment domineras av produkter från Marimekko, Pappelina och GreenGate, men vi saluför ytterligare drygt tjugo kända designvarumärken, och har en rejält tilltagen avdelning med vårt eget urval av charmiga pedagogiska leksaker.

 

Vi kan, inte utan viss stolthet, påstå att vi är ganska ensamma om att lagerföra så många produkter från Marimekko, Pappelina och GreenGate i en och samma butik.

 

Mitt personliga intresse för design återspeglar sig i vårt sortiment. Urvalet till butiken sker utifrån en väldigt enkel regel: ”allt som vi tar hem är sådant som jag själv vill ha”.

 

I slutet av 2010 flyttade vi ifrån Sandtorget till nya fräscha lokaler i Helénsgården i Skövde. Helénsgården ligger strax ovanför Hertig Johans torg, och du har ett kort gångavstånd till oss från busshållplats eller parkering. Vi har gott om plats och välkomnar gärna även dig som använder rullstol eller barnvagn.

 

Sortimentet i butiken förändrar sig från dag till dag men vi kan garantera att du alltid hittar något intressant att köpa. Om du är ute efter något speciellt och inte har möjlighet att komma hit personligen är du alltid välkommen att besöka vår webshop eller ringa på telefon 0500-43 46 00.

 

Välkommen!

 

Kajsa Almberg

 

 Nya butiken Förr i Helensgården

 

Vi har många snygga Pappelinamattor

 

Jennie serverar glass i kaféet

 

Mysig sittplats för trötta fötter

 

Stora fina lokaler, här ryms det massor av inredning. 

 

Vårt mysiga kafé

 

 

 

 

Härligt utbud av Greengate

 

60-tals kaffekopp Gustavsberg

 

Vår härliga leksaksavdelning

 

Pedagogiska leksaker och böcker

 

Engelsk porslin från Burleigh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi levererar till

DanmarkFinlandSverige

Klarna

Payson

Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram